tirsdag 15. september 2015

Litterært program - del 3

I dag har vi jobbet masse med det litterære programmet og hatt det utrolig gøy på gruppa! Vi har sammen laget en detaljert disposisjon til filmen, skrevet manus og til og med begynt å filme! :-D To av scenene er allerede i boks og vi føler vi er på god vei til et underholdningsfullt litterært program. 
Filmingen skal vi fortsette med i norsktimene i morgen, og håper vi greier å bli ferdige med den tredje scenen i løpet av dagen. Da gjenstår det bare å få på plass innledning og avslutning, før vi kan begynne med å klippe :) Det blir morro å se resultatet. 

 

Litterært program - del 2

Til nå har gruppen kommet et lite stykke med oppgaven. Først og fremst har vi bestemt oss for hvilken type form programmet skal ha, og hvordan vi skal fremføre dette. Vi har bestemt oss for at vi skal spille inn en film som består av scener fra bøkene. Disse scenene skal være relevante og knyttes opp til vårt tema, døden. For å analysere scenene og trekke ut replikker har vi lånt et eksemplar av hver bok på bibliotket, Kompani Orheim, Jonas og Gift.
Vi har funnet flere scener som det er mulig å knytte opp til døden i alle bøkene, men vi er nødt til å kutte ned på listen for å holde oss innenfor tidsrammen. Til nå har vi satt av 15 minutter i programmet til filmen, og de siste 5 minuttene skal gå til klassedeltakelsesdelen. Den biten skal sannsynligvis gjennomføres som en klassquiz. 

Som en oppsummering har vi kommet godt på vei med oppsettet av det litterære programmet, og er i gang med å planlegge en mer detaljert disposisjon. 

Gleder meg til å begynne å spille inn filmen :-) 




Bilderesultat for innledning hoveddel avslutning fisk